Resum de la 12a reunió | Resumen de la 12a reunión


ÈXIT EN LA 12a REUNIÓ PRESENCIAL DE GUBIMCAT !!! 



Tarda intensa i gratificant la de l'divendres 28 de juliol de 2017 al Campus Nord de la UPC, a Barcelona, a la 12a reunió presencial del Grup d'Usuaris BIM de Catalunya (GuBIMcat). 

Es va resumir als assistents l'estat de l'art de les activitats de les últimes setmanes i mesos, alhora que es va entrar en matèria en la reactivació d'un dels grups de treball del col·lectiu, el de "IFC", sota el qual es seguirà treballant per a la creació de la nova "Guia IFC per a usuaris". 

Alhora, va ser també temps per debatre aspectes d'importància a nivell estratègic per al grup, que es fa "gran"! Van ser hores il·lusionants que no fan més que omplir-nos de combustible per als reptes dels propers mesos. 

Esperem que la comunitat d'usuaris BIM, tan diversa i proactiva, segueixi creixent i generant aquest coneixement "pràctic" de qualitat que tant necessita qualsevol professional del sector AECO a Catalunya.


GuBIMCat:
Som un grup de persones entusiastes de la metodologia BIM que ens reunim de forma periòdica per a compartir informació, experiència i bones pràctiques.

Ens podeu trobar a:

 



ÉXITO EN LA 12a REUNIÓN PRESENCIAL DE GUBIMCAT !!! 



Tarde intensa y gratificante la del viernes 28 de julio de 2017 en el Campus Nord de la UPC, en Barcelona, en la 12a reunión presencial del Grupo de Usuarios BIM de Catalunya (GuBIMcat). 

Se resumió a los asistentes el estado del arte de las actividades de las últimas semanas y meses, a la vez que se entró en materia en la reactivación de uno de los grupos de trabajo del colectivo, el de "IFC", bajo el que se seguirá trabajando para la creación de la nueva "Guía IFC para usuarios" . 

A su vez, fue también tiempo para debatir aspectos de importancia a nivel estratégico para el grupo , que se hace "mayor" ! Fueron horas ilusionantes que no hacen más que llenarnos de combustible para los retos de los próximos meses. 

Esperemos que la comunidad de usuarios BIM, tan diversa y proactiva, siga creciendo y generando ese conocimiento "práctico" de calidad que tanto necesita cualquier profesional del sector AECO en Catalunya.

GuBIMCat:
Somos un grupo de personas entusiastas de la metodología BIM que nos reunimos periódicamente para compartir información, experiencia y buenas prácticas.

Nos podéis encontrar en:

 

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Contacto

Nombre

Correo electrónico *

Mensaje *