Reunió / Reunión - 19/12/2014

16h - Aula VS206A de l’edifici Vèrtex del Campus Nord UPC:


La reunió va tenir lloc després de gairebé un any sense fer cap trobada presencial, amb noves incorporacions d’usuaris convocats a través del grup de LinkedIn i entre tots vàrem acordar uns objectius mínims, temes d’interès comuns i la necessitat de mantenir un ritme més freqüent per les reunions.

Després d’una ronda d’opinions es va decidir que el grup es reuniria cada 2 mesos (els divendres de 16:30 h a 18:30 h) fent una primera hora de sessió expositiva sobre un tema concret, presentat per convidats experts en la matèria, i una segona de debat sobre el tema, resolució i plantejament de nous dubtes sobre el treball en BIM.

Més informació...
(Només els usuaris registrats poden veure aquest document. Pots registrar-te a la part inferior a CONTACTO)La reunión tuvo lugar después de casi un año sin hacer ningún encuentro presencial, con nuevas incorporaciones de usuarios convocados a través del grupo de LinkedIn y entre todos acordamos unos objetivos mínimos, temas de interés comunes y la necesidad de mantener un ritmo más frecuente para las reuniones.

Tras una ronda de opiniones se decidió que el grupo se reuniría cada 2 meses (los viernes de 16:30 ha 18:30 h) haciendo una primera hora de sesión expositiva sobre un tema concreto, presentado invitados expertos en la materia, y una segunda de debate sobre el tema, resolución y planteamiento de nuevas dudas sobre el trabajo en BIM.

Más información...
(Solo usuarios registrados pueden ver este documento. Puedes registrarte abajo en CONTACTO)

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Contacto

Nombre

Correo electrónico *

Mensaje *

Follow us