RED GUBIMESP

(versión en castellano)

Aquesta iniciativa neix a partir de la 5è Trobada d'Usuaris BIM (EUBIM) amb seu a València, al Maig de 2016.

S'acorda col·laborar i mantenir una connexió entre Grups d'Usuaris a nivell de l'estat espanyol, a través dels seus coordinadors o representants, amb els següents objectius:

1º- Informar de les activitats dels grups locals. Un usuari només ha d'estar apuntat al seu grup i al nacional per estar informat de totes les activitats.

2º- Difusió i seguiment de les propostes d'activitats conjuntes: enquestes, estudis de casos, temes de debat i conclusions, xerrades tècniques, organització d'esdeveniments, ...

3º- Informar de notícies o iniciatives que afecten els usuaris (Comissió BIM, etc.), i ser canal de difusió de les postures o acords comuns aconseguits pels Grups d'Usuaris locals.

Es pot accedir al grup de Linkedin de la Xarxa GuBIMEsp al següent link:

Grup de Linkedin Xarxa GuBIMEsp


  Esta iniciativa nace a partir del 5º Encuentro de Usuarios BIM (EUBIM) con sede en Valencia, en Mayo de 2016.

  Se acuerda colaborar y mantener una conexión entre Grupos de Usuarios a nivel del estado español, a través de sus coordinadores o representantes, con los siguientes objetivos:

  1º- Informar de las actividades de los grupos locales. Un usuario sólo tiene que estar apuntado a su grupo y al nacional para estar informado de todas las actividades

  2º- Difusión y seguimiento de las propuestas de actividades conjuntas: encuestas, estudios de casos, temas de debate y conclusiones, charlas técnicas, organización de eventos, ...

  3º- Informar de noticias o iniciativas que afecten a los usuarios (Comisión BIM, etc.), y ser canal de difusión de las posturas o acuerdos comunes alcanzados por los Grupos de Usuarios locales.  Se puede acceder al grupo de Linkedin de la Red GuBIMEsp en el siguiente link:  0 comentarios:

  Publicar un comentario

   

  Contacto

  Nombre

  Correo electrónico *

  Mensaje *